Jokinen jatkaa Kärpissä - ”Ehdoton ykkösvaihtoehto”

14.6.2019
Jokinen jatkaa Kärpissä - ”Ehdoton ykkösvaihtoehto”

Kuva: Jussi Määttä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Jokinen palasi Kärppiin tehokkaasti. Viiden ottelun pisteputkella kevätkauden aloittanut hyökkääjä summasi runkosarjassa lopulta 14 otteluun tehopisteet 6+14=20. Pudotuspeleissä tahti oli maltillisempaa, mutta Jokinen oli silti joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja pisteillä 2+7=9.

Uutta kautta Jokinen odottaa innoissaan. Epävarmuus pelipaikasta on varjostanut kahta edellistä kautta, joten mies on luonnollisestikin tyytyväinen siihen, että oma paikka on selvillä jo hyvissä ajoin. Oulu ja Kärpät oli Jokisen listan kärjessä alusta asti.

- Kärpät oli minulle ehdoton ykkösvaihtoehto. Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta. On hienoa päästä olemaan mukana alusta asti uudessa projektissa, Jokinen kommentoi jatkosopimustaan.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho uskoo Jokisen olevan tärkeä palanen kauden 2019 - 2020 joukkuetta.

- Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin. Hän on varmasti merkittävä palanen tulevan kauden joukkuetta. On hyvä, että Jusa on nyt alusta asti joukkueen mukana. Sitä kautta hän pääsee sisään joukkueen rytmiin ja pelaamiseen.

Kärppien joukkue siirtyy omatoimiselle harjoitusjaksolle keskiviikkona 19.6. ja aloittaa yhteisen harjoittelun taas maanantaina 29.7.