Suosituimmat

Kärpät menossa ärsytetyn Ilveksen luolaan
20.9.2019 - SI

Oulun Kärpät aloittaa tänään kolmen vierasottelun putken, jossa neljän päivän sisällä oululaiset käyvät kahdesti Tampereella ja siinä välissä lauantaina Jyväskylässä. Tänään vastassa on Ilves, joka hakee ensimmäistä voittoaan aina niin lämpimän kotiyleisönsä edessä. Kokoonpanossa nähdään kolme tuoretta nimeä.

Vahvasti aloittanut Sport kaatui kotiavauksessa
14.9.2019 - SI

Kärpät avasi Liiga-kauden kotiottelunsa Vaasan Sportia vastaan lauantai-illan esityksessä. Kotijoukkue oli alkuun ongelmissa, mutta Jesse Puljujärven, Tino Metsävainion ja Janne Pesosen maaleilla Kärpät nousi voittoon. Seuraavaksi pelataan keskiviikkona mikkeliläisiä vastaan.

Justus Annuselle kaksivuotinen jatkodiili
16.9.2019 - SI

Maalivahti Justus Annunen on allekirjoittanut jatkosopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Uusi sopimus kattaa kaudet 2020-2021 ja 2021-2022.

Kärppien alivoimapeli kesti voittoon asti Tampereella
20.9.2019 - SI

Oulun Kärpät jatkoi vahvoja otteitaan Liigassa, kun tänään neljännestä pelistä irtosi yhtä mones voitto. Perjantai-illan ottelussa joukkue haki pisteet Ilvekseltä ja matkaa huomiseksi uuteen vieraspeliin. Alivoima- ja maalivahtipeli nousivat isoon rooliin.

Tänään Liiga palaa Raksilaan
14.9.2019 - SI

Raksilan lauantaisauna on lämmitetty Oulun Kärppien kotiavausta varten. Vieraaksi saapuva Vaasan Sport on antanut merkkejä vaarallisuudestaan syksyn harjoitusotteluissa, joten edessä on varmasti viihdyttävä ja jännittävä kiekkoilta.

Kärpät saa vieraita Mikkelistä
18.9.2019 - SI

Oulun Kärppien ja Mikkelin Jukurien kausi jatkuu tänään raikkaassa Raksilan illassa. Joukkueet lähtevät otteluun päinvastaisista asetelmista, kun Kärpät aloitti Liigan kahdella voitolla ja Jukurit kahdella niukalla tappiolla. Ennakkoasetelmien ei kannata antaa hämätä, sillä viimeisellä reissullaan Ouluun mikkeliläisryhmä vei pisteet mukanaan, joten edessä on varmasti tasainen peli.

Kärpät testaa JYPin kotikunnon
21.9.2019 - SI

Oulun Kärpät paahtaa Tampereelta täyttä vauhtia kohti Jyväskylää, ja tänään lauantaina neljällä voitolla kauden aloittanut joukkue saa kokea JYPin kotihallin vieraanvaraisuuden. Tino Metsävainio ja Aleksi Mäkelä palaavat kokoonpanoon.

Kärppien nuoret toivat kauden avauspisteet
12.9.2019 - SI

Oulun Kärpät ja Hämeenlinnan Pallokerho käynnistivät uuden Liiga-kauden. Viime vuoden finaalipari pelasi tasaväkisesti, mutta Kärppien nuoriso-osaston jätkät Topi Niemelä ja Justus Annunen ratkaisivat pelin oululaisille. Seuraavaksi ottelut jatkuvat lauantaina Raksilassa.

Viimeisen hetken tasoitusmaali johti voittoon Jyväskylässä
21.9.2019 - SI

Oulun Kärppien peli JYPiä vastaan jää Liiga-kauden klassikkoihin, kun oululaiset nousivat viimeisillä hetkillä tasoihin ja jatkoerässä voittoon. JYP johti peliä vielä 14 sekuntia ennen päätössummeria, mutta Mikko Niemelä onnistui tasoituksessa ja Juho Lammikko paketoi ottelun jatkoerässä. Eilenkin loistanut neloskenttä nousi myös tänään isoon rooliin.

Kärsivällisyys palkittiin jatkoerässä
18.9.2019 - SI

Oulun Kärpät jatkaa voittojen tiellä Liigassa, kun kolmannessa pelissä Jukurit kaatui Raksilassa jatkoerän jälkeen maalein 2-1. Kotijoukkue oli päätöserän puoliväliin saakka takaa-ajaja, mutta Shaun Heshkan tehot 1+1 toivat voiton. Seuraavaksi edessä on kolme vieraspeliä.

Tänään se alkaa! HPK ja Kärpät avaavat kauden 2019-2020
12.9.2019 - SI

On uuden tarinan aika. Liiga-kausi 2019-2020 alkaa tänään isolla spektaakkelilla, kun viime kevään finaalijoukkueet avaavat pelit Hämeenlinnassa. Edessä avautuu tie, joka on välillä kivinen, välillä ruusuinen, ylä- ja alamäkiä riittää eikä määränpää ole kenelläkään tiedossa. Se on jääkiekkoa. Se on Liigaa.

Patrik Rybár: Haluan olla tuki, johon joukkue voi luottaa
9.9.2019 - SI

Kesällä Oulun Kärppiin saapunut Patrik Rybár lähestyy uransa ensimmäistä kauttaan Liigassa. Vaikkei sarja ole miehelle kovinkaan tuttu, puhelu maajoukkuekaveri Michal Krištofin kanssa auttoi miestä ymmärtämään enemmän uudesta jääkiekkokulttuurista.

Mikä ottelu Bernissä! Kärpät isoon voittoon rankkarikisan jälkeen
7.9.2019 - SI

Kärpät voitti sveitsiläisen SC Bernin CHL-lohkon neljännessä pelissä. Ottelu eteni tasatilanteessa 1-1 rankkarikisaan asti, jossa oululaiset saivat ratkaistua pelin edukseen. Maalivahti Patrik Rybar oli yksi ottelun suurista sankareista.