Uusimmat

2019 - 2020 kausikortit nyt myynnissä!
21.5.2019 - IP

Kannattajat tukivat Kärppäjoukkuetta menneellä kaudella jälleen esimerkillisesti, ja kuudetta kenttäpelaajaa tarvitaan taas sekä kotimaisissa että kansainvälisissä peleissä. Hankkimalla kausikortin varmistat oman paikkasi Oulun Energia Areenan lehtereiltä Liigan runkosarjaan sekä CHL:n lohkovaiheen otteluihin. Etuosto-oikeus omalle paikalle päättyy 18.6.

Kärppien kausi päättyi hopeaan – HPK Suomen mestari 2019
4.5.2019 - IP

Liigakausi 2018 – 2019 sai jännittävimmän mahdollisen lopun Oulun Energia Areenalla, kun seitsemäs finaaliottelu eteni aina jatkoajalle ja ensimmäisen jatkoerän viimeisille minuuteille asti. Lopulta mestaruusmaalin iski HPK:n Markus Nenonen.

Liigan mestaruus ratkeaa tänään Raksilassa
4.5.2019 - SI

Liigan finaalit ovat edenneet klassiseen seiskapeliin, kun kuuden pelatun ottelun jälkeen Oulun Kärppien ja Hämeenlinnan Pallokerhon välinen sarja on edelleen ratkaisematta tilanteessa 3-3. Pitkä raskas kausi huipentuu yhteen otteluun, jonka ykköstähti lyödään sankariksi ja leimataan osaksi Liigan historiankirjoja. Tästä hetkestä jääkiekkoilijat unelmoivat, illan peli on klassikko jo ennen alkamistaan.

Yksi maali riitti HPK:lle – edessä game seven Raksilassa
2.5.2019 - SI

Oulun Kärpät ei onnistunut katkaisemaan finaalisarjaa Hämeenlinnassa, kun HPK oli vahvempi lukemin 1-0 (0-0, 1-0, 0-0) ja venytti voitot tasoihin 3-3. Loppulukemat eivät kerro koko totuutta, sillä laadukkaita maalitilanteita riitti molemmilla yllin kyllin. Seuraavaksi edessä on kaiken päättävä seiskapeli.

Kauden viimeinen reissu Hämeenlinnaan
2.5.2019 - SI

Oulun Kärpät ja Hämeenlinnan Pallokerho mittelevät jo kuudennen kerran Liigan finaaleissa, kun sarja palaa tänä iltana Rinkelinmäen Ritari-areenalle. Mikko Manner odottaa jälleen jännittävää jääkiekkoiltaa. Kärppien kokoonpano säilyy entisellään.

Raskas taistelu toi voiton ja nollapelin
29.4.2019 - SI

Oulun Kärpät voitti finaalisarjassa HPK:ta vastaan kolmannen kerran ja lähtee kohti Hämeenlinnaa johdossa 3-2. Maanantai-illan trillerissä isännät ratkaisivat pelin maalein 2-0 (1-0, 1-0, 0-0). Teemu Kivihalmeen voittomaali syntyi avausminuuteilla.

Finaalisarjan kolmas voitto panoksena Raksilassa
29.4.2019 - SI

Oulun Kärpät ja Hämeenlinnan Pallokerho kilpailevat finaalien kolmannesta voitosta tänä iltana Raksilassa. Ottelulta voidaan odottaa mitä vain, sillä HPK haki Oulusta torstaina vierasvoiton, mutta lauantaina Kärpät pelasi kevään parhaan pelinsä. Atte Ohtamaa kertoo kannattajien merkityksestä.

Voitto tuliaiseksi ja sarja tasoihin – Lindsten avasi maalihanat kreivin aikaan
27.4.2019 - SI

Oulun Kärpät vei vierasvoiton Hämeenlinnasta kaatamalla HPK:n maalein 2-4 (1-1, 1-2, 0-1). Pelin suurimpiin hahmoihin kuului Jasper Lindsten, joka avasi kevään maalihanansa laukomalla sekä tasoitus- että voittomaalin. Nyt finaalisarja on tasan ja seuraavan kerran joukkueet kohtaavat Oulussa ensi maanantaina.

Vierasvoiton perässä Ritari-areenalle
27.4.2019 - SI

Liigafinaalit ovat edenneet neljänteen peliin. Kärpät on ensimmäistä kertaa takaa-ajajana, kun HPK haki torstaina voiton Raksilasta ja siirtyi sarjassa johtoon 2-1. Tänään oululaisten selkäranka on lujilla vaikealla Ritari-areenalla.

Nolla maalia vastustajan verkkoon
25.4.2019 - SI

Oulun Kärpät kärsi ikävän 0-3-tappion (0-1, 0-1, 0-1) HPK:lle, kun finaalisarjan kolmas ottelu pelattiin Raksilassa. Samalla hämeenlinnalaiset saivat kotiedun itselleen ja siirtyivät voitoissa johtoon 2-1. Taistelu jatkuu lauantaina Rinkelinmäellä.

Finaalihurmos palaa Raksilaan
25.4.2019 - SI

Oulun Kärpät pelaa liigafinaalien kolmannen ottelunsa Raksilassa, missä joukkue on ollut tänä keväänä mahtava. Kotietu on tänään suuressa vaarassa, jos Hämeenlinnan Pallokerho pystyy viemään tiistaina nähdyn peli-ilmeensä mukaansa Oulun Energia Areenalle. Lippuja illan otteluun on vielä jäljellä.