Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – None 22.3.2019 klo 18:30

Uusimmat

Kärppien A-nuoret marssivat välieriin tappioitta
18.3.2019 - SI

Kärppien A-nuoret jyräsivät semifinaaleihin puhtaalla pelillä. Päävalmentaja Ville Mäntymaa kertoo HPK:n tarjonneen haastavan vastuksen, vaikka maaliero menikin Kärpille 17-4.

Kärppien runkosarja saa ison luvun historiankirjoihin
15.3.2019 - SI

Oulun Kärppien runkosarja päättyi torstaina, ja nyt joukkue voi valmistautua pudotuspelien neljännesfinaaleihin seuraavan viikon. Kulunut kausi sisälsi valtavasti menestystä, niin joukkueen kuin myös pelaajien näkökulmasta.

Kärppien runkosarja päättyi jatkoerätappioon
14.3.2019 - SI

Kärppien huikea runkosarja päättyi kirvelevään tappioon Kuopiossa. Tulikasteensa Liigassa saivat Kärppien puolustajat Kalle Loponen ja Samuel Kemppainen.

Kärppien kokoonpanossa uusia kasvoja – runkosarja päättyy Kuopiossa
14.3.2019 - SI

Oulun Kärpät suuntaa torstaina Kuopioon huipentamaan menestyksekkään runkosarjansa. Päävalmentaja Mikko Manner antaa Samuel Kemppaiselle ja Kalle Loposelle Liiga-debyytit.

Kärpät pysäytti Pelicansin lennon – Liigadebytantti Järvitalo pisteille
12.3.2019 - SI

Kärpät vei sarjapisteet Liigan huippukamppailussa, kun Pelicans kaatui kauden viimeisessä kotimatsissa 3-2. Sami Anttila iski kauden avausosumansa ja Tommi Järvitalo saalisti liigadebyytissään syöttöpisteen.

Kärpät voittoon Mikkelissä - Runkosarjan piste-ennätys uusiksi!
9.3.2019 - IP

Kärpät lannisti Jukurit kahden ensimmäisen erän tehohetkillään. Liigan runkosarjan piste-ennätys meni murskaksi 0-6 voiton myötä.

​Kukkosen juhlailta Mikkelissä
9.3.2019 - IP

Eilisen JYP-voiton myötä 130 sarjapisteeseen noussut Kärpät jahtaa tänään runkosarjan piste-ennätystä Mikkelissä, kun Jukurit isännöi oululaisia. Lasse Kukkonen pelaa uransa 600. liigaottelun. Kamppailu käynnistyy Ikioma Areenalla kello 17:00.

Kärpille pisteet Jyväskylästä - Jokinen ja Lasu tehoilivat
8.3.2019 - IP

Kärpät haki pisteet Jyväskylästä ja on enää yhden voiton päässä runkosarjaennätyksestä. Illan sankareita olivat Jussi Jokinen ja Nicklas Lasu, mutta suurin valokeila suuntasi JYPin Eric Perriniin, joka pelasi viimeisen runkosarjaottelunsa jyväskyläläisten edessä.

Kärpät aloittaa viikonloppureissunsa Jyväskylässä
8.3.2019 - SI

Kärpät pelaa viikonloppuna kaksi vieraspeliä, ensin tänään Jyväskylässä ja huomenna Mikkelissä. Oululaisilla on paikka kaataa JYP jo neljännen kerran tällä kaudella.

Playoff-kausikorttien etuosto-oikeus päättyy perjantaina 8.3.
8.3.2019 - IP

Pysy joukkueen mukana päätyyn asti - varmista oma paikkasi pudotuspeleissä playoff-kausikortilla!

Kärpät voittoon kauden toiseksi viimeisessä kotitottelussa
2.3.2019 - IP

Runkosarjan voiton jo varmistanut Kärpät kaatoi SaiPan maalein 3-2.