Seuraava kotiottelu: Osta lippuja
Kärpät – Ilves 18.12.2018 klo 18:30

Liigastudion Lounaslive: Valmentajien haastot jakavat mielipiteitä

28.11.2017

Teemu Ramstedt solmi sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Lounaslivessä Mika "Kölli" Kortelainen kertoo, millaisen vahvistuksen Lukko oikein saa. Lisäksi käsittelyssä on Mikkelin Jukureiden matka SM-liigassa. Keskustelua on herättänyt myös valmentajien tuomarihaastot, jotka ovat nousseet viime aikoina voimakkaasti tapetille. Helsingissä pelattava Helsinki Ice Challenge on aivan ovella. 5.12. pelattavassa ottelussa kohtaavat HIFK ja Kärpät Helsingin Kaisaniemessä. Ääneen päästetään mm. Kärppien kapteeni Lasse Kukkonen, jonka odotuksia tuosta kamppailusta kuulemme tässä Lounaslivessä.Luvassa myös rutkasti asiaa tiistai-illan kuuden ottelun kierroksesta!